Schilder Bergschenhoek

U heeft een pand of meerdere panden in Bergschenhoek en zoekt een schilder voor werkzaamheden aan de binnenzijde en/of buitenzijde. Schildersbedrijf De Groot is gevestigd in Zoetermeer en kan u bij alle schilderwerkzaamheden van dienst zijn. Daarnaast bieden wij ook nog extra werkzaamheden zodat u geen derden hoeft in te huren voor bijvoorbeeld stukwerk. Wij zijn een erkend schildersbedrijf en dat betekent dat u bij ons zeker bent van een hoge kwaliteit werkzaamheden en van een prima service van onze schilder. U krijgt bij Schildersbedrijf De Groot garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Wilt u ook genieten van alle voordelen van een erkend schildersbedrijf neem dan contact met ons op voor meer informatie. We komen ook graag naar Bergschenhoek om uw pand te bekijken en persoonlijk met u te overleggen. Onze komst is vrijblijvend.

Schilder voor binnen en buiten

Wilt u in Bergschenhoek een schilder met verstand zaken inschakelen, iemand die zowel binnen als buiten kan schilderen dan zit u bij Schildersbedrijf De Groot goed. Wij hebben alleen vak geschoold personeel in dienst en onze schilders kunnen ook extra diensten voor u uitvoeren. Onze binnen schilder kan onder meer voor u de trap schilderen en het trappengat, de kozijnen en de wanden. Ook plafonds witten en muren spuiten, het benodigde stukwerk en beglazing behoort tot de mogelijkheden. Aan de buitenzijde schilderen wij uw pand in Bergschenhoek weer netjes en lopen het houtwerk na. Onze schilder kan houten delen vervangen, houtrot repareren of preventief onderhoud plegen.

Kleine en grote opdrachten

Wij voeren in Bergschenhoek alle soorten opdrachten uit en zowel kleine als grote opdrachten hebben onze volledige aandacht. Voor particulieren kan onze schilder bijvoorbeeld behangen en schilderen of buiten schilderen inclusief nalopen kozijnen. Voor bedrijven en particulieren kunnen wij ook grote opdrachten uitvoeren in Bergschenhoek. Wij zorgen voor al het benodigde materiaal en informeren en adviseren u graag uitgebreid. Kies voor een schilder van erkend schildersbedrijf De Groot.

Bekijk ook eens: