Schilder Bleiswijk

Schildersbedrijf Bleiswijk

Als u verhuist, dan wilt u de nieuwe woning in Bleiswijk graag van een nieuw verfje laten voorzien. Meestal is de kleurkeuze van de vorige bewoners niet uw kleurkeuze en kan het huis wel een opknapbeurt gebruiken. Ook uw eigen smaak verandert door de jaren heen zodat u zelf ook weleens iets anders wilt, of de kinderen. Goed onderhoud van een pand is ook belangrijk in verband met het behoud van de waarde. Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer is hét schildersbedrijf voor de hele provincie Zuid-Holland. Onze schilders komen graag naar Bleiswijk om uw nieuwe woning te schilderen of uw oude woning een opknapbeurt te geven. Onze schilders verven zowel van binnen als van buiten.

Bedrijfspanden Bleiswijk

Schildersbedrijf De Groot voert werkzaamheden uit voor particulieren maar ook voor bedrijven, instellingen en projectontwikkelaars in Bleiswijk. Wij kunnen bijvoorbeeld uw appartementencomplex, bedrijfspand of zorginstelling helemaal in de verf zetten, zowel van binnen als van buiten. Indien nodig dan zorgen wij voor onderhoud aan houtwerk als kozijnen en steigers maar ook andere materialen. De binnenschilder verzorgt onder meer het sauzen van muren, het witten van plafonds en het schilderen van de trappen en trappenhuizen. De buitenschilder zorgt ervoor dat uw pand aan de buitenkant weer heel mooi wordt en een geweldige uitstraling heeft.

Extra diensten van onze schilder

Kiezen voor Schildersbedrijf De Groot heeft veel voordelen. Zo zijn wij een erkend schildersbedrijf waardoor u zeker bent van hoogwaardige kwaliteit en service én u krijgt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wij werken met vak geschoolde schilders en bieden extra diensten waaronder stukwerk, behangen, beglazing en het vervangen of repareren van houten delen, kozijnen en het repareren van houtrot. Heeft u een schilder nodig in Bleiswijk? Neem vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf De Groot. Wij komen graag naar Bleiswijk om uw persoonlijk te informeren over de diensten van onze schilder.

Klantbeoordelingen

Als schildersbedrijf genieten wij een gemiddelde beoordeling van een 9. Trots zijn wij dan ook op het feit dat one schilderklussen in Bleiswijk gewaardeerd worden. Bent u benieuwd naar de referenties van onder anderen onze klanten in Bleiswijk? Bekijk deze via onze onafhankelijke klantbeoordelingssysteem.

Schilder in Bleiswijk voor bedrijf & particulier

Wij verrichten alle soorten schilderwerkzaamheden voor alle opdrachtgevers. Kleine opdrachten van particulieren, schilderen van een bedrijfspand maar ook het opleveren van grote nieuwbouwprojecten. Ons klantenbestand in Bleiswijk is heel gevarieerd. Als erkend schildersbedrijf staan wij garant voor service en kwaliteit en wij geven u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden in Bleiswijk. Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak bij u in Bleiswijk voor informatie en uitgebreid advies. Wij maken graag een passende offerte.

Bekijk ook eens: