Schilder Delft

Delft is een mooie stad, in het hart van de randstad. Vanuit Zoetermeer komt Schildersbedrijf De Groot in de hele regio Delft voor het uitvoeren van vakkundig schilderwerk. Grote opdrachten voor instellingen en bedrijven maar ook kleinere opdrachten voor particulieren voeren wij met alle zorg en aandacht uit. Ook in Delft zijn al onze diensten beschikbaar. Ons dienstenpakket omvat naast reguliere schilder werkzaamheden ook bijzondere diensten zoals stukwerk, behangen en spuitwerk. Kijk eens rond op de website voor meer informatie of bel ons op. Wij komen graag naar Delft om met u te spreken, uw pand te bekijken, informatie en advies te geven. Een vrijblijvende passende offerte behoort altijd tot de mogelijkheden.

 

Schilderwerk binnen en buiten

Onze schilders van Schildersbedrijf de Groot komen graag naar Delft om verschillende werkzaamheden van hoge kwaliteit voor u uit te voeren. Ons klantenbestand is gevarieerd: particulieren en bedrijven maar ook instellingen, Vve’s en projectontwikkelaars. Indien sprake is van een nieuwbouwproject dan maken wij graag aan de hand van de tekeningen een offerte voor u. Binnen verzorgen wij alle soorten werkzaamheden: schilderen van houtwerk waaronder kozijnen en trap, muren sauzen, plafonds witten en al het benodigde spuitwerk voor extra gladde muren. Ook moeilijke plaatsen zoals het trappengat vormen voor ons geen probleem. Uw huis aan de buitenzijde schilderen is ons vak. Naast schilderwerk kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan kozijnen en houten geveldelen.

Extra diensten Schildersbedrijf De Groot

Bij Schildersbedrijf De Groot vindt u alle diensten voor het opknappen van uw pand in Delft onder een dak. Een professioneel schilder voor al het verfwerk maar ook vakmensen om te behangen, te spuiten, stukwerk te verrichten of houtwerk te repareren. U hoeft geen extra kosten te maken voor deze werkzaamheden bij derden. Zoekt u een schilder met kennis van zaken, wilt u garantie op het werk en zekerheid over service en kwaliteit voor werkzaamheden aan uw pand in Delft, kies dan voor Schildersbedrijf de Groot.

Bekijk ook eens: