Schilder Moerkapelle

Schilder Moerkapelle

U heeft een woning in Moerkapelle en bent op zoek naar een goede schilder om werkzaamheden voor u uit te voeren. Een schilder voor binnen of een schilder voor buiten vindt u bij Schildersbedrijf De Groot. Als erkend schildersbedrijf zijn wij op de hoogte van alle schildertechnieken en bent u zeker van service en kwaliteit. Wij verzorgen alle werkzaamheden zoals sauzen en witten en hebben ook veel extra diensten in ons dienstenpakket. Wij werken in Moerkapelle in alle sectoren: voor particulieren, bedrijven, instellingen en voor projectontwikkelaars. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij bieden u 100% service en kwaliteit. Schilder nodig in Moerkapelle? Neem contact met ons op.

Veel schilder diensten

Schildersbedrijf De Groot biedt u in Moerkapelle alle schilderdiensten en ook verschillende extra diensten. Wij kunnen voor u:

  • binnen en buiten schilderen;
  • plafond witten;
  • muren sauzen, spuiten of schilderen;
  • op lastige plaatsen schilderen.

Extra diensten die wij in Moerkapelle kunnen verrichten zijn onder meer het plaatsen en vervangen van glas, zowel dubbel glas als enkel glas, professioneel behangwerk verzorgen en stukwerk verzorgen. Ook inspecteren en repareren onze schilders uw houten geveldelen en kozijnen. Wij inspecteren ook op houtrot en kunnen repareren waar nodig.

 

Grote en kleine opdrachten

Schildersbedrijf De Groot voert graag uw grote opdrachten in Moerkapelle uit maar ook kleine opdrachten in Moerkapelle hebben onze volledige zorg en aandacht. Nieuwbouwprojecten schilderen wij graag voor u en uiteraard verzorgen wij alle benodigde extra diensten zoals beglazing, stukwerk en behangwerk. Neem gerust contact met ons op als u informatie wilt over onze werkwijze of diensten of direct een schilder wilt bestellen. Onze schilder komt ook graag naar Moerkapelle om u persoonlijk te woord te staan en een vrijblijvende offerte te maken.

Bekijk ook eens: