Schilder Nootdorp

Schilder Nootdorp

Wilt u in Nootdorp een schilder om uw pand aan de binnenzijde of aan de buitenzijde te laten schilderen? Kies voor Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer, in te zetten als zowel een binnenschilder als een buitenschilder. Wij komen in de hele provincie Zuid-Holland en ook in Nootdorp. Omdat wij veel extra diensten kunnen aanbieden hoeft u bij ons niet apart een stukadoor of behangspecialist in te schakelen. Ook uw kozijnen en reparatie van houten delen zijn bij ons in goede handen. Zoek dus niet verder naar een schilder in Nootdorp maar neem contact op met De Groot voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven.

Erkend Schildersbedrijf

De Groot is een erkend schildersbedrijf en dat betekent dat u zeker kunt zijn van service en kwaliteit, dat wij gebruik maken van producten van hoge kwaliteit en dat wij garantie geven op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Onze schilders zijn vak bekwaam en hebben veel ervaring. Naast schilderen kan onze schilder ook behangen, stukwerk verrichten en bieden wij ook de benodigde spuittechnieken voor het afleveren van super strakke wanden. Wij komen graag naar Nootdorp om uw pand te bekijken en u te adviseren en te informeren. Een passende offerte is bij ons vrijblijvend. Wilt u uw pand in Nootdorp van binnen en/of van buiten laten schilderen kijk dan eens op onze website voor informatie of neem contact met ons op.

 

Bedrijven en particulieren

Ons klantenbestand in Nootdorp bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen graag het schilderwerk voor uw pand in Nootdorp. Zowel grote als kleine opdrachten hebben onze volledige aandacht. Wij schilderen ook op grote hoogte en leveren zelf alle benodigde materialen zoals steigers. Voor nieuwbouwprojecten bieden wij alle mogelijke faciliteiten en uiteraard maken wij in dergelijke gevallen offertes aan de hand van bouwtekeningen. Indien nodig dan kunnen wij uw pand volledig in de steigers zetten en allerlei extra diensten voor u verrichten zodat uw pand in Nootdorp er weer als nieuw uitziet.

Bekijk ook eens: