Schilder Rijswijk

 

Schilder Rijswijk

Een goede schilder met verstand van zaken nodig? De schilders van Schildersbedrijf De Groot hebben kennis en ervaring op veel gebieden. Daarom kunnen wij u een groot pakket aan diensten aanbieden. Wij schilderen uw pand in Rijswijk aan de binnenzijde en aan de buitenzijde en kunnen extra werkzaamheden voor u uitvoeren. Als erkend schildersbedrijf is het voor ons belangrijk dat u tevreden bent en daarom doen wij er alles aan uw opdracht naar behoren uit te voeren. Wij komen gemaakte afspraken na en ruimen de rommel die we maken zelf op. Natuurlijk leveren wij en prima kwaliteit, tegen scherpe prijzen. U kunt ons gerust bellen voor vrijblijvende informatie over tarieven en werkwijze. Wij informeren u altijd vrijblijvend, ook als wij naar Rijswijk komen om uw pand te bekijken.

 

Schildersbedrijf De Groot

Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf en dat betekent service, kwaliteit en garantie. Wij maken gebruik van gerenommeerde merken en leveren daarom de beste kwaliteit. Ons werkgebied beslaat de hele provincie Zuid-Holland waaronder de grote plaatsen Rotterdam en Den Haag en de kleinere omliggende gemeenten. Onze schilders komen dan ook regelmatig in Rijswijk. Ons klantenbestand in Rijswijk bestaat uit particulieren en bedrijven maar ook uit instellingen en projectontwikkelaars. De schilder van Schildersbedrijf De Groot kan grote klussen verzorgen zoals de oplevering van een nieuwbouwproject. Zowel grote als kleine opdrachten hebben onze aandacht en wij leveren voor alle opdrachten in Rijswijk een prima service.

Aanbod aan diensten

Alle diensten van Schildersbedrijf De Groot zijn ook beschikbaar in Rijswijk. Heeft u een binnenschilder nodig voor het sauzen van de muren, het witten van de plafonds of het verven van uw trapgat? Wij leveren naast al deze diensten ook extra diensten: stukwerk en behangwerk bijvoorbeeld. Uw pand in Rijswijk aan de buitenzijde laten opknappen betekent naast schilderen ook het nalopen van uw houtwerk zoals kozijnen en andere houten delen. Indien nodig dan neemt onze schilder ook de reparatie daarvan voor zijn rekening. Kortom, bij Schildersbedrijf De Groot vindt u allround schilders met een grote kennis van zaken en veel ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Bekijk ook eens: