Schilder Voorschoten

Schilder Voorschoten

Voorschoten valt binnen de regio waar Schildersbedrijf De Groot werkzaamheden uitvoert. Onze schilder komt graag vanuit onze vestigingsplaats Zoetermeer naar Voorschoten om uw pand te schilderen. Ons dienstenpakket is heel gevarieerd en beschikbaar voor particulieren en bedrijven:

U kunt bij ons terecht voor extra diensten waardoor het niet nodig is derden in te huren voor onder meer behangwerk, beglazing en stukwerk. Dit scheelt u in kosten en in tijd. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf. Dit betekent dat u bij ons een goede service mag verwachten en een prima kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden in Voorschoten. Wij geven garantie op schilderwerkzaamheden.

 

Werkwijze Schildersbedrijf De Groot

Schildersbedrijf De Groot werkt alleen met verfsoorten van prima kwaliteit. Onze schilders zijn vak bekwaam en hebben plezier in het werk. Indien er in Voorschoten op grote hoogte moet worden geschilderd dan zorgen wij voor het benodigde materiaal om veilig te kunnen werken. Indien u belangstelling heeft voor onze diensten dan kunt u ons bellen voor informatie maar wij komen ook graag naar Voorschoten voor een persoonlijk gesprek. Wij bekijken met u het pand en informeren en adviseren u vrijblijvend. Na ons bezoek in Voorschoten ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

 

Grote en kleine opdrachten

Onze service strekt zich uit over alle opdrachten. Kleine opdrachten voor particulieren in Voorschoten zoals het schilderen van de trap en het sauzen van de muren. Grote opdrachten voor bedrijven in Voorschoten die een groot pand, een appartementencomplex of instelling willen laten schilderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een schilder te bestellen. Schilder nodig in Voorschoten? Kies voor Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer.

Bekijk ook eens: