Schilder Zevenhuizen

 

Schilder Zevenhuizen

Een groot nieuwbouwproject of bedrijfspand in Zevenhuizen in de verf? De kozijnen van uw pand in Zevenhuizen laten schilderen?  Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer voert alle schilder werkzaamheden met zorg en aandacht uit; óók kleine opdrachten. Bij ons staat de klant centraal. Wij komen in de hele provincie Zuid-Holland waaronder de grotere plaatsen Den Haag en Rotterdam, Zoetermeer, Gouda en alle kleinere plaatsen waaronder Zevenhuizen. Als erkend schildersbedrijf bieden wij schilderwerk van hoge kwaliteit, geven wij garantie en hebben daarnaast ook extra diensten zoals behangwerk en stukwerk in onze werk portefeuille. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Buiten schilder Zevenhuizen

U heeft een pand in Zevenhuizen dat een opknapbeurt nodig heeft. Schildersbedrijf De Groot is u daarbij graag op professionele wijze van dienst. Naast het benodigde buiten schilderwerk lopen wij ook de kozijnen na en kunnen wij desgewenst reparaties verrichten aan het houtwerk en houtrot repareren. Op grote hoogte werken vormt voor ons geen enkel probleem en we zetten uw hele pand in Zevenhuizen in de steigers als dat nodig is. Schildersbedrijf De Groot werkt met producten van hoge kwaliteit en levert snel en vakkundig op professioneel niveau alle benodigde buiten schilder werkzaamheden. Maak snel een afspraak bij u in Zevenhuizen voor vrijblijvend advies.

Binnen schilder en extra diensten

Ook de binnenzijde van uw pand in Zevenhuizen is bij ons in veilige handen. De schilder zorgt ervoor dat uw trap en trappenhuis weer als nieuw ogen, de kozijnen, wanden en plafonds worden geschilderd, gewit, gesaust of gespoten. De schilders van Schildersbedrijf De Groot beheersen alle technieken waaronder ook spuittechnieken en ook voor professioneel behangwerk kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten bel ons dan op. Wij komen ook naar Zevenhuizen om u persoonlijk te informeren. Wij informeren en adviseren altijd vrijblijvend.

Bekijk ook eens: