Schildersbedrijf Den Haag

Professioneel Schildersbedrijf in Den Haag en omstreken nodig?

Is uw woning of bedrijfspand in Den Haag toe aan schilder-opknapbeurt en bent u zich hiervoor aan het oriënteren op een erkende, ervaren en betrouwbare schildersbedrijf die al vele schilderklussen in Den Haag met succes heeft opgeleverd? Schildersbedrijf De Groot helpt u graag verder. Als erkend schildersbedrijf proberen wij groot te zijn in de schilderkwaliteit die wij leveren en zien het als een uitdaging om daarin onze naam alle eer aan te doen. Onze schilders in Den Haag zijn niet alleen gespecialiseerd in binnen schilderwerk, maar ook buiten schilderwerk. Wij bieden een totaalpakket, van kleine werkzaamheden tot aan uitgebreide renovaties, allen met hoogwaardige afwerking en een mooi eindresultaat tot gevolg.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. Over ons
 2. Dienstenaanbod
 3. Schilderen in Den Haag
 4. Werkwijze
 5. Binnenschilders en buitenschilders
 6. Klantbeoordelingen
 7. Gratis offerte en contact

De beste schilders vind je bij Schildersbedrijf De Groot

Schildersbedrijf De Groot voert alle voorkomende klussen uit. Onze binnenschilders en buitenschilders dienen zowel de particuliere als zakelijke markt in Den Haag. Wij kunnen meer dan alleen schilderen. In de loop der jaren hebben wij ons dienstenaanbod vergroot en behangen, stukadoren en indien nodig vervangen wij een kapotte ruit. Maar vooral zijn we goed in het leveren van een kwaliteit die u aanspreekt. Daartoe komen we graag bij uw huis of bedrijfspand in Den Haag langs, noteren al uw wensen en maken we een onderhoudsplan dat we met u bespreken. Na afstemming over dit plan en de kosten die ermee zijn gemoeid, blijven we tijdens de fase van uitvoering met u contact houden om te bezien of alles naar wens verloopt. Voor een strak eindresultaat is Schildersbedrijf De Groot is de juiste keuze!

Onze diensten

Wij zijn allround gespecialiseerd. Naast binnen en buiten schilderwerk zijn wij ook actief op het gebied van behangwerken, timmerwerken en beglazing. Denk aan het herstellen van houtrot aan kozijnen en deuren, maar ook overige timmerwerken. Tevens zorgen wij voor zowel enkel- als dubbelbeglazing omtrent uw woning in Den Haag. Heeft u een bedrijfspand? Ook dat is uiteraard geen probleem! Bel met Schildersbedrijf De Groot en vraag naar al onze mogelijkheden.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Als erkend schildersbedrijf proberen wij groot te zijn in de schilderkwaliteit die wij leveren en zien het als een uitdaging om daarin onze naam alle eer aan te doen.

Schilderen in Den Haag en omgeving

Maar mooi schilderwerk afleveren gaat niet vanzelf. Dat doe je met vakkrachten, die niet alleen een goede opleiding hebben gehad, bijvoorbeeld op het Mondriaan College, maar die hun echte kennis hebben verworven in de praktijk. De goede hebben een brede ervaring en kunnen veel meer dan schilderen alleen. Kennis van materialen, behangwerk, verfsoorten, verfkleuren en uitrusting is onontbeerlijk. In Den Haag is veel hoogbouw. Dan moet je de werkplek wel kunnen bereiken en deze zo inrichten dat veilig kan worden gewerkt. Daarbij dient ook rekening te worden gehouden met een situatie dat je toch iets uit je hand laat vallen. Ook de omstanders, het passerend publiek moet zich veilig weten. Schildersbedrijf De Groot heeft de mensen in huis om goed en veilig werk af te leveren. Wij verspelen onze in de loop der jaren goed opgebouwde naam bij schilderklussen in Den Haag dan ook niet graag.

Werkwijze van onze vakmensen

Wanneer u contact met ons opneemt via de telefoon of e-mail, dan maken wij direct een afspraak om uw huis of bedrijfspand in Den Haag samen onder de loep te nemen. Zo nu en dan krijgen wij de vraag of wij ook wat kunnen betekenen voor mensen die een nieuwbouwtraject in Den Haag zijn ingegaan en of wij een offerte kunnen maken, terwijl de nieuwbouwwoning nog niet eens gebouwd is. Ook in dit geval kunt u Schildersbedrijf De Groot inschakelen. Wij zijn namelijk in staat om met behulp van tekeningen en schetsen van het nieuwbouwproject in Den Haag een offerte uit te brengen. Dat kunnen we omdat we jarenlange ervaring en vakmanschap hebben opgebouwd.

Schildersbedrijf De Groot heeft de mensen in huis om goed en veilig werk af te leveren.

In ieder geval zorgen wij ervoor dat de volgende aspecten tijdens de eerste afspraak meegenomen worden:

 1. Wij onderzoeken eventueel achterstallig onderhoud aan uw huis of bedrijfspand
 2. Wij maken een eerste kostenplaatje op n.a.v. de eerste constateringen
 3. Wij bespreken samen met u wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de offerte
 4. Wij schetsen u onze planning voor
 5. Wij maken samen met u een vervolgafspraak om de puntjes op de i te zetten

Vervolgens zal u binnen 10 werkdagen een geheel vrijblijvende schilder-offerte ontvangen naar aanleiding van de eerste afspraak en de besproken punten. Bij een eventueel akkoord nemen wij samen met u de voorwaarden op het gebied van betalingen door en stellen wij in overleg met u de startdatum vast.

Wij vinden het als vakkundig schildersbedrijf enorm belangrijk transparant te werk te gaan, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Hét schildersbedrijf voor zowel binnen- en buitenschilder

Onze schilders houden zich vooral bezig met de afwerking van ramen, kozijnen, deuren, wanden en plafonds. Wilt u door een andere kleurstelling de sfeer in uw woning in Den Haag veranderen? Wij, Schildersbedrijf De Groot zijn een all-round onderhoudsbedrijf en daarom denken we graag met u mee. U kunt uiteraard kiezen voor behang of muurverf, maar ook voor een glasweefsel, voor latex spuiten, renovlies, glasvlies of stucwerk. Goed uitgevoerd schilderwerk of airless spuitwerk aan de binnenkant van uw woning heeft ook een goede uitwerking op de buitenkant, draagt bij in het voorkomen van houtrot in kozijnen, immers binnen- en buitenkant staan toch met elkaar in verbinding. Uiteraard kunnen wij ook het buitenschilderwerk aan de buitenkant van uw woning verzorgen.

De Groot is actief met haar schilders in de regio Zuid-Holland, een opdracht in Voorburg of Rijswijk is vanaf Den Haag en omstreken ook zo bezocht. Of u nu particulier of zakelijk bent, voor de renovatie van uw houtwerk (binnenschilderwerk, buitenschilderwerk), maar ook kleine reparaties aan bent u aan het juiste adres.

Klantbeoordelingen

Als schildersbedrijf genieten wij een gemiddelde beoordeling van een 9. Trots zijn wij dan ook op het feit dat one schilderklussen in Den Haag gewaardeerd worden. Bent u benieuwd naar de referenties van onder anderen onze klanten in Den Haag? Bekijk deze via onze onafhankelijke klantbeoordelingssysteem.

Als schildersbedrijf genieten wij een gemiddelde beoordeling van een 9.

Waarom kiezen voor het schildersbedrijf uit Den Haag en omstreken?

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf? Bij het uitvoeren van het schilderwerk hechten wij veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Met inmiddels al meer dan 24 jaar ervaring in schilderwerk in Den Haag ben ik inmiddels een bekend gezicht in de regio. Of je nu op zoek bent naar een goedkope schilder in Den Haag, een professioneel schildersbedrijf voor grotere projecten, of een betrouwbaar onderhoudsbedrijf, wij helpen jou!

Onze binnenschilders uit Den Haag zorgen altijd voor een goede voorbereiding. Denk aan het aanbrengen van een goed vastzittende en stevige stuc op de muren en plafonds voor perfecte hechting. Kleine reparaties als het nodig is? Geen probleem, dat doen we ook.

Gratis offerte aanvragen bij de bekendste schilder in Den Haag?

U kunt De Groot schildersbedrijf Den Haag goed vinden op internet. Dit komt omdat wij bekend staan om kwaliteit en professionaliteit. Graag voeren wij het werk uit dat u aan een schildersbedrijf in Den Haag wilt opdragen. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij ons erkende schildersbedrijf. Den Haag is een stad waarin wij al diverse mooie schilderprojecten hebben opgeleverd. Vanuit onze vestigingsplaats is het slechts vijftien minuten rijden om uw pand in Den Haag te bezichtigen. Wij kunnen u een vaste prijs bieden voor al het schilderwerk, wij kunnen deeloffertes maken en met ons kunt u ook een uurtarief afstemmen. Wij zijn u graag van dienst!

Wanneer u direct online een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, maak dan gebruik van onze offerteaanvraag-formulier. Wij streven ernaar u binnen één werkdag van een reactie te voorzien. Heeft u een dringende vraag of opmerking of zoekt u met spoed een schildersbedrijf ten behoeve van uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Neem contact op met De Groot en stel uw vraag aan één van onze ervaren schilders.