Schilder Zoetermeer

Bent u zich aan het oriënteren op schildersbedrijven in Zoetermeer voor schilderonderhoud aan of in uw pand? Of wilt u informatie over het laten uitvoeren van een geheel nieuwe schilderklus? Lees op deze pagina alles over Schildersbedrijf De Groot in Zoetermeer! Navigeer via onderstaand overzicht snel verder op de pagina.

Over schildersbedrijf De Groot

Erkend schildersbedrijf

Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf. Dit houdt in dat men zich kan verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde schilderwerk of onderhoud. Door de jaren heen hebben wij naast ervaring ook enorm veel nieuwe kennis opgedaan op het gebied van schilderen. Mede door deze twee aspecten zijn wij in staat om u een onderhoudsgarantie te bieden, zodat u zeker kan zijn dat u zich bevindt in betrouwbaar gezelschap.

Erkende schildersbedrijven worden geregeld getoetst op verschillende kwaliteitsnormen, onderhoudstechnieken, garanties en de service. Tot dusver komt Schildersbedrijf elke keer weer glansrijk uit deze controles, waarop wij als schildersbedrijf uiteraard met gepaste trots op terug kunnen kijken!

Bekend van RTL 4 en RTL 5

Wellicht dat u Schildersbedrijf De Groot kent van televisieprogramma’s op RTL 4 en RTL 5. Vereerd zijn wij dan ook dat wij verschillende schilderprojecten hebben mogen uitvoeren welke uitgezonden werden op de televisie.

Diensten schildersbedrijf Zoetermeer

Binnen schilder en buitenschilder

Onze binnen schilders zijn inmiddels ware schildermeesters die de juiste schilderopleiding hebben gehad en zich gedurende schilderwerkzaamheden nieuwe schildertechnieken hebben aangeleerd. Zij bezitten de juiste kennis over de verschillen in verfsoorten en verfkleuren. Hierdoor zijn schilders van Schildersbedrijf De Groot zijn in staat om op betrouwbare wijze diverse elementen in uw huis af te werken en op te leveren. Bij binnenschilderwerk kan gedacht worden aan:

 • Deuren schilderen
 • Kozijnen schilderen
 • Plafond sauzen
 • Plafond schilderen
 • Ramen schilderen
 • Trap schilderen
 • Wanden schilderen en wandafwerking

Naast de binnen schilders zijn tevens onze buitenschilders in staat om ook buitenschilderwerk op een dusdanige manier op te leveren, zodat u nog lang plezier van uw pand zal hebben. Onze buitenschilders bezoeken graag uw woning of pand om onderzoek te doen naar achterstallig onderhoud en geven u advies over eventuele pijnpunten en bijbehorende reparaties. Werkzaamheden van buitenschilders bestaan uit:

 • Buitenmuur schilderen
 • Buitendeur schilderen
 • Gevelwerkzaamheden
 • Houtrot verwijderen
 • Buitenkozijnen schoonmaken en schilderen

Timmerwerk van klassiek tot modern

Wij adviseren u graag op het gebied van verfkleur, reparaties aan klassieke lijsten, sierwerken en panelen. Deze aspecten worden door vakbekwame timmermannen van Schildersbedrijf De Groot weer hersteld zoals deze ooit bedoeld waren. Wij vinden het daarnaast belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste schildertechnieken en besteden dan ook ruim aandacht aan schilderopleidingen en -cursussen. Hierdoor zijn onze schilders in staat om u gericht advies te geven op het gebied van mooie, moderne kleurcombinaties en innovatieve verfsoorten die uw woning of pand opnieuw laten stralen.

Beglazing in woning of kantoorpand

Naast schilderwerkzaamheden en timmerwerkzaamheden, zorgt Schildersbedrijf De Groot ook voor enkelbeglazing of dubbelbeglazing in uw woning of pand. De beglazing zorgt dat u binnenshuis beschermt zal zijn tegen weersinvloeden zoals stevige winden, regenbuien en stof. Tevens biedt de juiste beglazing weerstand tegen geluidsoverlast. Schildersbedrijf De Groot adviseert u graag op het gebied van enkel- of dubbelbeglazing van uw woning of pand.

Schilder Zoetermeer en omgeving

Werkwijze bij schilderklussen

Na het eerste contact via de telefoon of e-mail maken wij graag een afspraak om uw woning of pand te bezichtigen. Gaat het om een nieuwbouwproject? Geen zorgen, tekeningen en schetsen van de woning zijn voor ons ook voldoende! Tijdens de afspraak nemen wij samen een aantal aspecten door zoals:

 • Onderzoek (achterstallig) onderhoud aan uw pand
 • Eerste calculatie van de bevindingen
 • Offertemogelijkheden
 • Aanpak en uitvoering van de schilderklus
 • Planning van de werkzaamheden
 • Vervolggesprek

Binnen twee weken ontvangt u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte van Schildersbedrijf De Groot. Wanneer u besluit de offerte aan te nemen, bepalen wij in een tweede gesprek samen met u de betalingsvoorwaarden en startdatum waarna wij graag voor met de werkzaamheden beginnen. Deze bepalingen worden uiteraard vastgelegd in de offerte. Wij streven als erkend schildersbedrijf namelijk naar transparantie in onze werkzaamheden.

Schilderwerk in Zoetermeer

Wij hebben diverse schilderklussen uitgevoerd in Zoetermeer en omgeving. Wij laten u dan ook graag onze klantportfolio’s zien tijdens een eerste kennismaking.

Klantbeoordelingen Schildersbedrijf De Groot

Eerdere klanten beoordelen Schildersbedrijf De Groot gemiddeld met een 9. Voorbeelden van beoordelingen die zijn achtergelaten:

‘’Mijn huis is zeer netjes opgeknapt door de heren van Schildersbedrijf de Groot. Ze gingen zeer professioneel te werk en ik ben erg tevreden’’. – Fam. Beekers

“Had erg veel houtrot wat zeer netjes is gerestaureerd. Het schilderwerk ziet er weer top uit. Mijn huis kan weer een aantal jaren vooruit”. – J. Kantelaar

 Meer klantbeoordelingen lezen van Schildersbedrijf De Groot.

Offerte schildersbedrijf Zoetermeer

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Het is mogelijk om direct, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Schildersbedrijf De Groot. Via ons offerte-aanvraagformulier kunt u gemakkelijk aangeven of het gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, timmerwerkzaamheden of beglazing van ramen. Wij vragen u om een gedetailleerde beschrijving te geven, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de offerteaanvraag te bespreken.

Contact opnemen met Schildersbedrijf De Groot

Wij zijn telefonisch bereikbaar via de volgende telefoonnummers: 079-2600093 en 06-53644189. Stuurt u liever een bericht via ons contactformulier? Geen probleem, wij staan klaar voor uw vragen. Schildersbedrijf De Groot in Zoetermeer: Groot in Kwaliteit!

Bekijk ook eens de volgende pagina’s: