Schildersbedrijf Leiden

Schildersbedrijf De Groot bedient vanuit haar vestigingsplaats Zoetermeer de provincie Zuid-Holland en ook in Leiden zijn al onze diensten beschikbaar. Schildersbedrijf De Groot heeft veel verschillende diensten in het pakket en onze schilders zijn vak bekwaam, wij hebben service hoog in het vaandel, wij werken met producten van hoge kwaliteit én wij hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Schildersbedrijf De Groot is een all round en erkend schildersbedrijf voor uw woning of bedrijfspand in Leiden en omgeving.

Werkwijze en diensten van Schildersbedrijf De Groot

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk omdat wij dan in staat zijn uw wensen het beste te begrijpen en uit te voeren. Een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek maken wij het liefste bij u thuis in Leiden zodat wij direct het pand kunnen bekijken en de uit te voeren werkzaamheden met eigen ogen kunnen zien. Vervolgens krijgt u een op maat gesneden offerte, duidelijk en overzichtelijk zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Wij verzorgen in Leiden onder meer binnen schilderwerk en buiten schilderwerk en de benodigde herstelwerkzaamheden aan houtwerk. Daarnaast hebben wij nog diverse andere diensten in ons pakket zoals behangen, stucwerk, witten en sauzen.

Extra diensten van Schildersbedrijf De Groot

Uw binnen schilderwerk in Leiden kan door Schildersbedrijf De Groot zeer compleet worden geleverd. Houtwerk brengen wij in een prima conditie zodat uw kozijnen langer meegaan, waar nodig verrichten wij stucwerk en voor de muren kiest u uit verven of sauzen, behangen of glasweefsel en ook professioneel spuitwerk behoort tot de mogelijkheden. Het onderhoud van de buitenzijde van uw pand of woning in Leiden is belangrijk voor het behoud of de verbetering van de uitstraling van het pand en voor een langere levensduur van timmerwerk en houtwerk zoals kozijnen. Heeft u interesse in de diensten van Schildersbedrijf De Groot aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij adviseren u graag telefonisch of komen naar Leiden voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk ook eens: