Schilder Pijnacker

SchilderĀ Pijnacker

Wilt u uw pand in Pijnacker laten schilderen door een gerenommeerd schildersbedrijf? Indien u service en kwaliteit zoekt tegen een betaalbare prijs dan ligt de keuze voor Schildersbedrijf De Groot voor de hand. Als erkend schildersbedrijf doen wij er alles aan uw werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Onze schilders zijn vak bekwaam en doen hun werk met plezier. Daarnaast bieden wij ook nog extra diensten naast het reguliere schilderwerk. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bedienen een grote regio: de hele provincie Zuid-Holland. Pijnacker behoort daarmee tot ons werkgebied. Bel ons gerust eens op als u meer informatie wilt over onze werkwijze en tarieven. U vindt ook veel informatie op de website. Indien u dat wenst dan komen wij ook graag naar Pijnacker om persoonlijk met u van gedachten te wisselen. Informatie en advies over onze schilder werkzaamheden en andere diensten is altijd vrijblijvend.

Uw pand weer als nieuw

Uw woonhuis of bedrijfspand in Pijnacker weer nieuw in de verf? De schilder van Schildersbedrijf de Groot verzorgt dit graag voor u. Uw pand behoudt haar waarde indien deze goed is onderhouden. Door een schilderbeurt heeft uw pand in Pijnacker weer een mooie uitstraling maar de schilder kan meer voor u doen:

  • kozijnen nalopen en indien nodig repareren;
  • houtrot reparatie;
  • gevelreiniging;
  • onderhoud, reparatie en vernieuwen van houten geveldelen.

Schildersbedrijf De Groot biedt een uitgebreid pakket aan diensten om uw pand in Pijnacker te onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

 

Binnen schilderen in Pijnacker

Uw pand in Pijnacker kunnen wij ook aan de binnenzijde schilderen. Als daarvoor stukwerk nodig is dan kunnen wij dat ook voor u doen. Wilt u muren laten sauzen of het plafond laten schilderen? Heeft het trappengat een opknapbeurt nodig of wilt u mooi behang op de muur? De schilder van Schildersbedrijf De Groot kan dit alles voor u uitvoeren en daarnaast ook nog het benodigde spuitwerk. Een allround schilder in Pijnacker nodig? Ga naar erkend Schildersbedrijf De Groot in Zoetermeer.

Bekijk ook eens: