Als schildersbedrijf zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons vakgebied. We blijven ons verdiepen in de verschillende aspecten op het gebied van schilderwerk om u als klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook houden wij ons bezig met de diverse manieren om verf op uw wand of ander oppervlak aan te brengen. Er bestaan namelijk verschillende mogelijkheden wat betreft spuittechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de verf strak op uw wand kan worden aangebracht, veel strakker dan wanneer u uw wand behangt of saust. Het spuiten van verf is een lastige klus, maar onze medewerkers zijn met hun kennis en jarenlange ervaring goed in staat deze werkzaamheden uit te voeren.

Kwaliteit en uitstraling

Het grote voordeel van het toepassen van spuittechniek is niet alleen dat het spuiten een strakke uitstraling oplevert. Deze techniek zorgt ook nog eens voor een hoge kwaliteit. De verf wordt door middel van deze techniek namelijk helemaal gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. Er zal dus nergens meer verf op gespoten worden dan op een ander punt. Bovendien worden alle punten op de wand goed gedekt, waardoor geen spoor meer van de oude laag te vinden is. De spuittechniek kan dus ook goed worden gebruikt bij het aanbrengen van een nieuwe kleur verf.

Structuur behouden

Als u ervoor kiest om uw wanden te sausen gaat vaak de structuur van de wand verloren. Bij het toepassen van deze techniek is dat niet het geval. Het is mogelijk om de huidige structuur van de wand te behouden, maar hem te voorzien van een andere kleur of uiteraard een nieuwe laag in dezelfde kleur. Wilt u meer informatie over onze spuittechniek of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.